Centura Sibiului, distrusa de anonimi E-mail
Centura Sibiului, distrusa de anonimi Cele câteva sute de metri de gard furate de pe traseul centurii ocolitoare a Sibiului nu sunt singurele pagube produse de locuitorii României pe cea mai dorită investiție publică din împrejurimi. După publicarea articolului referitor la furturile de gard, Turnul Sfatului a aflat și de fapta unui alt ilustru anonim: una care costă între 25 și 30.000 de euro.

Mai precis, în chiar ziua efectuării recepției parțiale a lucrărilor la secțiunea întâi a centurii ocolitoare, unul dintre cele mai mari semne direcționale amplasate pe centură a fost distrus, alături de fundația subterană care îl susținea.

Panoul era amplasat chiar la primul pod de pe traseul centurii (cel ridicat peste DN1/DN7). ”Cel mai sigur a fost vorba de un TIR de transport mărfuri grele, TIR care a îndoit stâlpul în mai multe locuri, înainte de a-l trânti la pământ. Apoi, a părăsit locul. Am luat înregistrările video de la dealerul auto din zonă, am anunțat poliția, dar cel care a rupt stâlpul nu a putut fi găsit. Accidentul a avut loc între orele 7.30 și 8.10, căci aceasta este perioada în care am lipsit de acolo, fiind pe traseu pentru recepția lucrărilor”, au povestit pentru Turnul Sfatului reprezentanții oficiali ai șantierului centurii ocolitoare a Sibiului.

Potrivit acestora, stâlpul care susține indicatoarele direcționale a fost comandat, din nou, la producătorii din Italia. ”Este o pagubă mare. Trebuie făcut un nou foraj pentru fundație, stâlpul este unul cu un diametru variabil, avem de-a face cu o metodă de laminare specială. Până la 30.000 de euro pot ajunge cheltuielie”.

Cât privește furturile de gard de pe traseul centurii, oficialii avertizează că astfel de fapte tot se vor descoperi, în cele din urmă. ”Plasă de acest tip nu găsești în magazine. Este mai deasă la bază și mai rară în partea de sus”.

De altfel, centura ocolitoare a Sibiului nu prea este văzută, de unii sibieni, drept o autostradă. Potrivit oficialilor, din ”curiozitate”, foarte mulți localniciiau la picior porțiunea cu profil de autostradă. Iar cazul celui care a fost filmat pe centură rulând pe contrasens nu a fost singular. ”Înainte de acesta a mai fost unul. Doar că poliția era pe traseu și l-au oprit rapid”.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav