Cerere in casatorie, la teatru, pentru toti indragostitii E-mail
Centura Sibiului, distrusa de anonimi Teatrul Naţional „Radu Stanca" Sibiu prezintă luni, 14 februarie, ora 19:00, spectacolul „Cerere în căsătorie" de A. P. Cehov.

„Cerere în căsătorie" se joacă cu gradenă pe scenă. Având în vedere faptul că toate biletele puse în vânzare au fost deja epuizate, organizatorii au decis să suplimenteze numărul acestora cu încă 100. Preţul unui bilet la spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la agenţia teatrală din Bvd. Nicolae Bălcescu şi online pe bilete.sibfest.ro. Spectacolul are o durată de o oră şi cinci minute.
Piesa „Cerere în căsătorie" de Cehov este un studiu cu accente comice despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumătatea, care sunt confuzi şi nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Singura lor dorinţă este de a-şi trăi viaţa alături de cineva, de a se implica emoţional într-o relaţie. Dar piedica în calea fericirii este însăşi natura lor, felul lor de a fi. Pentru harnica Natalia Stepanovna şi pretendentul său Lomov, cel care se află deja la vârsta critică, este dificil să-şi ţină în frâu temperamentul impulsiv.

În loc ca legătura dintre ei să se dezvolte într-o relaţie armonioasă, între cei doi creşte o tensiune ce culminează cu un adevărat scandal datorită faptului că sunt mereu pe poziţii contradictorii, iar atunci când vor să-şi demonstreze dragostea, nu fac decât să sfârşească printr-o triadă de insulte. Conflictele relaţiei dintre ei se bazează pe sintagme ca: al meu - al tău, vreau - nu vreau, al meu este bun - al tău este mai puţin bun, al meu este drăguţ - al meu este superb - al tău este oribil, eu am dreptate - tu te înşeli. Spectacolul de la Sibiu este regizat de Robert Raponja şi îi aduce pe scenă pe actorii Ofelia Popii, Pali Vecsei şi Gelu Potzolli.

Prezentarea spectacolului cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor face parte din noua strategie de planning a teatrului sibian. „Încercăm să prezentăm spectacole pe gustul fiecărui potenţial spectator, astfel încât să oferim în fiecare zi din săptămână o alternativă bună de petrecere a timpului liber atât sibienilor, cât şi turiştilor care vizitează oraşul nostru. Serviciile oferite publicului au fost extinse, iar paleta producţiilor prezentate mult diversificată. Cred că cel mai bun semn în acest sens este creşterea incasărilor din perioada septembrie 2010 - ianuarie 2011 cu 43,84% faţă de septembrie 2009 - ianuarie 2010", a declarat Constantin Chiriac, directorul general al teatrului.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav