CFR rupe Sibiul de Oltenia E-mail
Lucrari calea ferata Timp de patru zile Sibiul va fi aproape izolat de Oltenia din cauza unor lucrări la calea ferată.

CFR Călători a informat în această dimineaţă că în perioada 4 – 8 noiembrie 2009 vor interveni modificări în circulaţia trenurilor de călători de pe linia feroviară Piatra Olt - Podu Olt, în vederea executării lucrărilor de îndepartare a stâncilor instabile de pe versantul alăturat căii ferate dintre staţiile Cozia- Lotru.

-trenurile Rapid 803/-2 şi 802/-1 se anulează în relaţia Craiova – Sibiu şi retur.

-trenurile Accelerat 1828 şi 1827 se anulează în relaţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea şi vor circula normal în relaţia Râmnicu Vâlcea – Caracal şi retur.

-trenul Personal 2062/2062-1 se anulează în relaţia Călimăneşti – Sibiu şi circulă normal în relaţia Craiova – Călimăneşti, iar în relaţia Lotru – Sibiu circulă ca tren suplimentar 13063, cu plecare din Lotru la ora 10.18 şi sosire în Sibiu la ora 12.41.

-trenul Personal 2068 se anulează în relaţia Lotru – Râmnicu Vâlcea şi circulă normal în relaţia Sibiu - Lotru, iar în relaţia Călimăneşti – Râmnicu Vâlcea circulă ca tren suplimentar 13068, cu plecare din Călimăneşti la ora 10.42 şi sosire în Râmnicu Vâlcea la ora 11.10.

-trenul Personal 2064/2064-1 se anulează în relaţia Călimăneşti – Sibiu şi circulă normal în relaţia Craiova – Călimăneşti, iar în relaţia Lotru – Sibiu circulă ca tren suplimentar 13065, cu plecare din Lotru la ora 16.37 şi sosire în Sibiu la ora 18.45 .

-trenul Personal 2463 se anulează în relaţia Călimăneşti – Podu Olt şi circulă normal în relaţia Râmnicu Vâlcea – Călimăneşti, iar în relaţia Lotru – Podu Olt circulă ca tren suplimentar 13463, cu plecare din Lotru la ora 18.04 şi sosire în Podu Olt la ora 19.40.

-trenul Personal 2070/-1 se anulează în relaţia Lotru – Piatra Olt şi circulă normal în relaţia Sibiu - Lotru, iar în relaţia Călimăneşti – Piatra Olt circulă ca tren suplimentar 13070, cu plecare din Călimăneşti la ora 18.36 şi sosire în Piatra Olt la ora 21.25.

-trenul Personal 2476 se anulează în relaţia Lotru - Călimăneşti.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav