Chioscurile de ziare se schimba la fata E-mail
Chioscurile se schimba Administraţia locală a stabilit noi reguli pentru amplasarea chioşcurilor de difuzare a presei.
Într-o primă fază, în Sibiu vor apărea cinci astfel de noi chioşcuri. După expirarea contractelor de închiriere pentru actualele astfel de puncte de vânzare a presei, viitorii chiriaşi vor trebui să se conformeze noilor reguli. "Sunt prea multe, de prea multe tipuri.

Vrem ca aceste chioşcuri să aibă un aspect convenabil", a spus primarul Sibiului. Spaţiile pentru primele cinci chioşcuri au fost licitate în cursul acestei săptămâni, preţurile adjudecate fiind între 49 şi 230 de lei pe metru pătrat, lunar. Cele trei firme care au adjudecat aceste spaţii vor putea amplasa chioşcuri cu o amprentă la sol de nouă metri pătraţi şi cu o înălţime minimă de doi metri.

Cele cinci locaţii sunt situate în Piaţa Gării, pe şoseaua Alba Iulia (în staţia de autobuz din Turnişor), pe strada Haţegului (lângă şcoala general 1), pe strada Gheorghe Ţiţeica (intersecţie cu Ştefan cel Mare) şi la intersecţia străzilor Ludoş şi Poiana.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav