CHS Spezialcontainer vrea sa investeasca la Sibiu E-mail
Investitie posibila Conducerea firmei germane CHS Spezialcontainer - Shelter and Engineering GmbH a prospectat zilele trecute o posibilă investiţie în judeţul Sibiu.

Omul de afaceri german, Jens Lakmann, managing director al firmei CHS Spezialcontainer - Shelter and Engineering GmbH, din Bremen, a fost primit de prefectul Constantin Trihenea, într-o scurtă vizită de prezentare.

“Cu acest prilej, domnul Lakmann a vorbit despre proiectul unei noi investiţii din partea firmei germane, în România, fiind foarte posibil ca aceasta să fie realizată la Sibiu. Reprezentantul Guvernul României a salutat această iniţiativă, binevenită în contextul crizei actuale, exprimându-şi speranţa că Sibiul va fi preferat altor localităţi din România”, au transmis reprezentanţii instituţiei prefectului.

CHS Spezialcontainer - Shelter and Engineering GmbH este o firmă germană specializată în producţia de containere industriale echipate cu componente la indicaţiile clienţilor. Punctul central de lucru al companiei este localizat în Bremen, Gemania.

CHS Spezialcontainer - Shelter and Engineering GmbH are până în present în jur de 250 de angajaţi în toată lumea.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav