Cindrea si Cazan impreuna pentru Geoana si Iohannis E-mail
Cindrea si Cazan Preşedinţii organizaţiilor locale ale PSD şi PNL, respectiv Ioan Cindrea şi Mircea Cazan, au participat miercuri, 2 decembrie, la prima conferinţă de presă comună, după semnarea pactului de la Timişoara dintre Geoană, Antonescu şi Klaus Iohannis. Aceştia îndeamnă electoratul să iasă la vot şi promit sibienilor că alianţa nou creată „este singura cale pentru ieşirea din criză” şi îndreptarea „spre normalitate”.

Conferinţa de presă a avut loc la sediul PSD Sibiu. Obiectivul comun al alianţei este, după cum a declarat preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, victoria lui Mircea Geoană la prezidenţiale şi aşezarea lui Klaus Iohannis în funcţia de conducere a viitorului Guvern. „Asul din mâneca PSD-ului” este, potivit aceluiaşi Cindrea, procentul de peste 50 la sută dintre voturile anti-Băsescu din judeţul Sibiu. „Noi (n.r. PNLşi PSD) am avut o intâlnire, am stabilit un calendar de campanie, care, în multe localităţi este comun.

În alte localităţi fiecare organizaţie are propria campanie, dar cu acelaşi obiectiv: Mircea Geoană preşedinte, Klaus Iohannis, prim ministru. Încă oadată, îi rog pe toţi membri simpatizanţi PSD să mobilizeze oamenii şi să meargă la vot. Există o rezervă de 55 la sută din voturile exprimate în turul unu din voturilor anti-Băsescu şi eu sper că aceşti oameni vor înţelege că acordul pentru ieşirea României din criză, semnat de cele două partide la nivel naţional, este important, că poate aduce ieşirea din criză prin stabilitate politică, economică, un guvern stabil, care să îşi facă datoria faţă de români”, a spus Ioan Cindrea.

Preşedintele organizaţiei locale a PNL, Mircea Cazan, a îndemnat liberalii să meargă la vot şi să voteze pentru România. „Eu vin cu un mesaj foarte clar. Drumul spre normalitate. Spun tuturor liberalilor să meargă la vot şi nu să voteze PSD-ul, ci să voteze cu Mircea Geoană. Fac apel la toţi liberalii să nu creadă că votul pe care îl dau acum îl dau pentru PSD, ci pentru România”, a spus Mircea Cazan care a recunoscut, în acelaşi timp, că „problema cea mai mare va fi aceea să îi convingem pe oameni să meargă la vot” în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav