Ciocolata in ambalaj sibian E-mail
Alexandra Ioana Dobra Sibianca Alexandra Ioana Dobra, în vârstă de 23 de ani, a câştigat concursul de design lansat în luna august de Heidi Chocolat. Concursul îi provoca pe tinerii designeri să conceapă ambalajul pentru două sortimente de ciocolată în ediţie limitată, care se vor găsi în magazine în sezonul rece, în perioada noiembrie 2009 - februarie 2010.

Alexandra Ioana Dobra, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice şi Design din Timişoara a aplicat pentru concurs pe internet, fiind declarată câştigătoare dintr-un număr de 400 de participanţi, după cum însăşi spune. "Am văzut că se potriveşte stilului meu. Simplu şi totodată sclipitor" şi se declară foarte bucuroasă de reuşită. "Sunt foarte încântată, pentru că nu mi-am mai văzut lucrările în magazine până acum", spune tânăra care speră că această reuşită reprezintă primul pas făcut în construirea unei cariere de designer, mai ales că de un an îşi caută de lucru în acest domeniu.

"Vreau să încep o carieră în design grafic şi să lucrez într-o agenţie de publicitate sau într-un studio grafic. (...) Mi-ar plăcea să mai fac şi alte ambalaje". Concursul a fost pentru ea o provocare, pentru că deşi ediţia era de sărbătoare, ambalajele nu trebuiau să conţină elementele specifice iernii. Competiţia le oferea câştigătorilor, pe lângă recunoaştere şi trei premii: o excursie de cinci zile pentru două persoane la Barcelona pentru premiul întâi, 100 de tablete de ciocolată pentru premiul al doilea şi 50 pentru premiul al treilea. Cu toate că a câştigat premiul înâi, Alexandra Ioana Dobra spune că nu a reuşit să plece la Barcelona pe 15 octombrie, data prevăzută pentru plecare întrucât a primit biletele cu doar câteva ore înainte.

"Spre surprinderea mea, pe 15 octombrie, cu 3, 4 ore înainte de decolarea avionului au trimis biletele, fără să mă anunţe. Am fost foarte dezamăgită, pentru că mi-au făcut imposibilă plecarea. (...) Văd că ambalajele sunt distribuite în magazine, dar nu am primit niciun premiu", mai spune Alexandra. Sibianca mai speră că până la urmă va intra în posesia premiului meritat. Am încercat să-i contactăm pe reprezentanţii firmei pentru a ne oferi un punct de vedere, dar nu am reuşit.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav