Cladire noua pentru Spitalul Clinic de Pediatrie E-mail
Cladire noua spitalul de pedietrie Conducerea Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu va construi un centru de cercetare şi telemedicină în bolile neurologice ale copilului, la Sibiu. Conducerea spitalului a primit acordul municipalităţii pentru demararea proiectului, în ultima şedinţă de consliliu.

Conducerea spitalului intenţionează să acceseze fonduri europene prin depunerea unui proiect pentru extinderea şi echiparea clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea. Proiectul cu tema “Centru de cercetare şi telemedicină în bolile neurologice ale copilului” are în vedere crearea de spaţii noi în cadrul Clinicii de Pediatrie Sibiu, de pe strada Pompeiu Onofreiu.

Astfel, va fi ridicată o nouă clădire, pe cinci nivele (S+P+ET.I+ET.II+M), pe spaţiul actual al corpului de clădire B. Noua clădire va cuprinde, la subsol, spaţii administrativ-tehnice (centrala tehnică, arhiva, vestiare), iar la parter, un compartiment de neuroradiologie pediatrică. La primul etaj al clădirii va fi construit un compartiment de studiu a patologiei pediatrice asociată bolilor neurologice, iar etajul al doilea va găzdui compartimentul clinic de boli neurologice pediatrice. La mansardă va fi construit un compartiment de telemedicină, conform raportului prezentat Primăriei.

Proiectul mai are în vedre şi mansardarea coprpului de clădire A, în care va funcţiona un compartiment de neurofiziologie şi polisonografie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav