Clavon si~a reziliat contractul cu CSU Atlassib E-mail
clavon Americanul Darnell Clavon a decis să părăsească gruparea ardeleană, după ce i s–a impus funcţia de secund al directorului tehnic Mircea Vulc.

Antrenorului Darnell Clavon, care a fost şi jucător la CSU Atlassib, i s-a impus să fie secund, alături de Cătălin Vulc, fiul directorului tehnic Mircea Vulc. Potrivit comunicatului emis de clubul sibian, la auzul propunerii americanul a refuzat să mai continue la CSU Atlassib. "În urma analizei ultimelor rezultate, cât şi a jocului prestat de echipă, Consiliul de Administraţie al echipei a decis numirea lui Mircea Vulc în funcţia de antrenor principal, până la finalul acestui sezon.

În urma şedinţei s-a decis ca fostul antrenor principal, Darnell Clavon să ocupe, alături de Cătălin Vulc, funcţia de antrenor secund. În momentul în care decizia a fost anunţată jucătorilor, Clavon a decis că nu poate continua în noua postură şi ca urmare, a decis rezilierea contractului", se arată în comunicatul CSU Atlassib, de ieri.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav