Club ASTRA in septembrie E-mail
club astra in septembrie Club ASTRA se va reuni luni, 7 septembrie, la orele 18, în şedinţa lunară de cenaclu, ce va avea loc în Sala de consiliu a Bibliotecii ASTRA (Corpul B, et. I). Va citi Andrei Benedek (poezie şi proză).

Revista Profil Cultural va publica o parte din textele prezentate. Textele pot fi accesate online, pe blogul cenaclului, la http://clubastra.blogspot.com/. Aici se pot găsi şi link-uri la diverse site-uri de literatură, site-uri de reviste şi edituri, cercuri, bloguri, site-uri de unde se pot descărca filme, înregistrări audio din domenii culturale, filme documentare, cărţi, pagini web ale unor pictori contemporani şi multe altele.

Cenaclul literar este organizat de Biblioteca ASTRA şi Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu şi al Municipalităţii sibiene, în colaborare cu revistele de cultură Euphorion, Profil Cultural şi Transilvania. Întâlnirile cenaclului au loc în prima zi de luni din fiecare lună.

Din Club ASTRA fac parte oameni de cultură, scriitori şi critici literari cunoscuţi sau aflaţi în perioada de afirmare, aparţinând mai multor generaţii: Cristian Cătălinoiu, Dumitru Chioaru, Rita Chirian, Mihai Curtean, Laura Dima, Silviu Guga, Anda Ionaş, Nicolaie Lazăr, Emil Cătălin Neghină, Daniela Popa, Sever Purcia, Alex Radu, Călin Sămărghiţan, Camelia Silea, Andrei Terian, Radu Vancu, Dragoş Varga, Ioan Radu Văcărescu, Joachim Wittstock, iar lista este deschisă în permanenţă noilor membri.

Organizatorii încurajează creativitatea, spiritul critic şi comunicarea culturală. Toţi cei interesaţi de cultură, în general, şi de literatură, în special, sunt aşteptaţi la întâlnirile Club ASTRA şi pe blogul cenaclului, unde îşi pot expune părerile cu privire la materialele prezentate.

Discuţiile sunt moderate de Mihai Curtean.

Puteţi vedea evenimentele săptămânii pe pagina web a Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, la adresa: www.bjastrasibiu.ro/evenimente-expozitii.htm

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav