Clubul si suporterii impart cheltuielile pentru Cluj E-mail
Deplasarea suporteri Galeria echipei CSU Sibiu se pregăteşte pentru cea mai importantă deplasare a acestui tur de campionat, cea de la Cluj, unde CSU va întâlni echipa gazdă U-Mobitelco.

Cum suporterii sibieni nu pot lipsi de la derby-ul Ardealului, o parte din galeria CSU Sibiu va face deplasare la Cluj. "Sper să ne strângem în jur de 50-60 de suporteri şi de aici şi de la Cluj. Vom pleca cu un autobuz închiriat, nu ştiu încă ora când plecă. Unii dintre suporteri vor merge şi cu maşina. Preţul va fi împărţit între club şi noi, fiecare câte jumătate. Spre să nu fie niciun incident şi să ajungem şi să ne întoarcem bine de acolo", spune Florin Iacob, şeful galeriei din Sibiu.

Acesta mai spune că nu este o problemă că se pun bani din buzunar pentru că înţelege că de la club nu mai sunt fonduri, iar dacă suporterii vor să susţină echipa, singura modalitate este de a pune bani de la ei. Meciul va începe vineri, de la ora 17:15 în sala "Horia Damian" din Cluj şi va fi transmis în direct pe TVR 2.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav