Coalitia pentru Romania din nou motiv de discutii E-mail
coalitia pentru romania A venit rândul celor de la PNL să critice activitatea coaliţiei aflate la guvernare. Senatorul Minerva Boitan vorbeşte despre „coaliţia celor 20 de miliarde” şi spune că una dintre principalele greşeli ale actualei guvernării a fost împrumutul de la FMI.

În România se joacă scenariul unui adevărat dezastru, dacă luăm în considerare spusele senatorului PNL, Minerva Boitan. Coaliţia PSD-PD-L nu a scăpat nici de acuzele aduse de reprezentanţii PNL şi devine „coaliţia celor 20 de miliarde” sau „coaliţia pentru o Românie muribundă”. „Această coaliţie pentru România s-a transformat în coaliţia celor 20 de miliarde, din care, deja, s-au consumat 5 de miliarde, ca să salvăm de la faliment nişte bănci. Acum se vorbeşte despre a doua tranşă şi este extraordinar de grav că se pune în discuţie ca a doua tranţă de împrumut să se dea pe salarii şi pe pensii”, spune Minerva Boitan.

Senatorul mai spune că soluţia, în vremuri de criză, nu este, în niciun caz, trimiterea oamenilor în şomaj sau desfiinţarea de posturi, ci relaxarea fiscală. „Nu trebuie să fii mare filozof ca să înţelegi că, în perioada de criză, eşti obligat să faci relaxare fiscală, pentru că degeaba vi, ca un binecuvântat de Dumnezeu pe Pământ şi spui că ai dat afară 10.000 de birocraţi. Cine absoarbe cei 10.000 de şomeri? Atât ştie, acest domn prim ministru, să ceară bani împrumut, bani care vor îndatora România pentru generaţii”, continuă Boitan. „În acest moment vorbim despre o coaliţie pentru o Românie muribundă. Îi rugăm să se tezească la realitate şi să ajute România”, a încheiat senatorul PNL.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav