Cod galben de ploi si viscol in sudul judetului E-mail
cod galben Meteorologii au transmis marţi avertizare de cod galben de ploi şi viscol în Bucureşti şi alte 23 de judeţe din ţară, printre care şi Sibiul. Schimbările climatice se vor face simţite mai ales în sudul judeţului.

Meteorologii au transmis avertizarea cod galben autorităţilor locale din Capitală şi alte 24 de judeţe din jumătatea sudică a ţării: Caraş Severin, Mehedinţi, Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Bacău, Covasna, Sibiu şi Braşov. Potrivit hărţii întocmite de meteorologi, ultimele două dintre judeţe se vor confrunta doar parţial cu fenomenele anunţate.

Conform prognozei, precipitaţiile, care vor depăşi 20 de litri pe metrul pătrat în Oltenia, Muntenia şi jumătatea sudică a Moldovei şi vor ajunge până la 40 de litri pe metrul pătrat în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi mai întâi sub formă de ninsoare, după care, din noaptea de miercuri spre joi, ninsoarea se va transforma în ploaie.

"Precipitaţiile vor fi la început mai ales sub formă de ninsoare, iar în cursul nopţii şi al zilei de joi se vor transforma în lapoviţă şi ploaie, îndeosebi la câmpie şi deal", scriu meteorologii.

Aceştia avertizează şi asupra posibilităţii de apariţie a poleiului pe şosele.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav