Comisar de la Finante prins cu mita de DNA E-mail
Comisar de la finante Un comisar din cadrul Gărzii Financiare Sibiu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, vineri, în timp ce primea 2.000 de lei de la administratorul unei firme din Piaţa Rahova. Tribunalul Alba a dispus reţinerea acestuia pentru 29 de zile.

Marius Chetan, comisar în cadrul Gărzii Financiare Sibiu, este cercetat penal de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru infracţiunea de luare de mită. Conform unui comunicat emsi de DNA, la data de 20 iunie, comisarul Gărzii Financiare Sibiu, a cerut de la administratorul unei societăţi comerciale, în cadrul unui control în Piaţa Rahova, suma de 2000 lei. Comisarul i-a promis că nu va aplica sancţiuni contravenţionale, după ce constatase că la firma respectivă nu era respectată legislaţia referitoare la utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Vineri, 17 iulie, inculpatul a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie după ce a primit suma de 2000 lei cu titlu de mită. Sâmbătă, procurorii au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar apoi, Tribunalul Alba a dispus arestarea acestuia pe termen de 29 de zile.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav