Compa Sibiu estimeaza pentru acest an venituri in crestere cu 29% E-mail
compa Producătorul de componente auto Compa Sibiu (CMP) mizează pe creşterea veniturilor totale cu 29,05% în acest an, la 337 milioane lei, şi pe majorarea profitului de 2,5 ori, la 1,4 milioane lei.

În 2009, compania a înregistrat venituri totale de 261,12 milioane lei şi un profit de 543.000 lei, precizeaza Mediafax. Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat luni de acţionari, cheltuielile totale ale firmei ar urma să crească la 333,5 milioane lei, cu 28,7% peste nivelul consemnat în anul precedent, de 259,05 milioane lei. Compa estimează că cifra de afaceri se va majora cu 29,3%, de la 253,63 milioane lei la 328 milioane lei.

Compania şi-a bugetat pentru acest an investiţii totate de 10,9 milioane lei. Compa are un capital social de 21,8 milioane lei, împărţit în 218,8 milioane de acţiuni. Potrivit celor mai recente raportări, Compa este controlată de Asociaţia Salariaţilor, care deţine acţiuni reprezentând 54,6% din capitalul social. Acţiunile Compa au câştigat 5,33% în şedinţa bursieră de vineri, la 0,474 lei, iar la acestă cotaţie compania are o capitalizare de 103,72 milioane lei.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav