Comunicat de presa E-mail
Comunicat de presa Sambata si duminica s-au desfasurat meciurile etapei a 6-a a campionatului organizat de Complexul Sportiv "Luceafarul". In urma acestei etape, Boema ramane neinvinsa ,ocupand in continuare primul loc al clasamentului.

Cu 16 puncte acumulate, este urmata de Lupii, Rookies, Vulturii, Ambient,Zile si Nopti, echipe care de asemenea si-au pastrat locurile fruntase in urma rezultatelor favorabile din meciurile cu adverasarii lor: Magnolia-Lupii 1-8, Rookies-FC Zimbrii 9-0, Adidas Team-Vulturii 2-10, Ambient-Boromir 4-3, Zile si Nopti-Boema 1-1.

Urmatoarele 5 echipe: Stiinta, Prima, Rezervele, Magic si Magnolia se afla la egalitate,acumuland pana in prezent 12 puncte. Facand exceptie de la Stiinta care comparativ cu rezultatele etapei precedente coboara 4 locuri, restul echipelor au incheiat acest weekend cu succesul inaintarii in clasament.

Helenis fosta lidera a primelor etape ocupa in prezent locul 13, fiind invinsa de Ugur Service la 3 goluri diferenta, scorul final fiind 5-8.Portocala Mecanica,Zimbrii si Steaua Bradu alaturi de cele doua echipe mentionate mai sus se afla la egalitate, inregistrand fiecare cate 9 puncte.


Dupa emotiile si rasturnarile spectaculoase de situatie oferite in aceasta etapa de echipele din cadrul Campionatului Luceafarul , urmeaza la sfarsitul saptamanii etapa a 7-a:
DANCONSTRUCT
URSUS
HELENIS
REZERVELE
MAGNOLIA
X-TEAM
ZILE SI NOPTI
STIINTA CV
ALL STARS
AMBIENT
ADIDAS TEAM
ROOKIES
PORTOCALA MECANICA
UGUR SERVICE
BAVARIA PLAY OFF
LUPII
UNIVERS 2000
BOEMA
PRIMA
BRADU
BOROMIR
VULTURII
FC ZIMBRII
OMV TEAM
TUNARII
MAGIC

Sambata
Ora 15:00
Ora 16:00
Ora 17:00
Ora 18:00
Ora 19:00
Ora 20:00

Portocala Mecanica
Adidas Team
DanConstruct
Stiinta CV
Magic
Helenis

OMV Team
Vulturii
Ursus
Prima
Tunarii
Ugur Service

2
2

2
6
5

8
10

3
2
8
Duminica
Ora 15:00
Ora 16:00
Ora 17:00
Ora 18:00
Ora 19:00
Ora 20:00

Vineri 18,09,2009
ORA18,00

All Stars
Rezervele
Zile si Nopti
Rookies
X-Team
Ambient


Magnolia

Bradu
Bavaria Play Offi
Boema
FC Zimbrii
Univers 2000
Boromir


Lupii

5
6
1
9
amanat
4


1

6
3
1
0

3


8
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav