Comunicat de presa etapa a 13~a si a 14~a E-mail
Rezultate etape In urma etapelor disputate sambata si duminica in incinta Complexului Luceafarul, clasamentul campionatului prezinta unele modificari.

Alaturi de primele 2 pozitii ale clasamentului in care Lupii, urmati de Ambient isi mentin locurile fruntase, Stiinta urca pe podium dupa victoriile de sambata si duminica, ajungand pe locul trei.

Echipele obisnuite cu partea superioara a clasamentului se afla in cadere libera dupa rundele 13 si 14, Rokiess, Magic, Zile si Nopti,Magnolia pierzand jocurile din acest weekend.

Nu la fel de ghinioniste sunt insa Prima, Boromir, Ugur Service si Univers 2000, care in urma acestor etape urca in clasament bucurandu-se de roadele muncii depuse pe teren.

Demna de luat in seama este victoria Adidasilor, echipa modesta dar perseverenta si deloc demoralizata de inceputul nefast al campionatului. Cinste lor! Dupa emotiile si rasturnarile spectaculoase de situatie oferite in aceasta etapa de echipele din cadrul Campionatului Luceafarul , urmeaza la sfarsitul saptamanii etapa a 15-a:

vezi rezultatele etapelor
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav