Concert Hip Hop pentru Ioana Costea E-mail
Concert hip hop Ioana Sase trupe sibiene de hip-hop i s-au alaturat tinerei de 19 ani, care sufera de anemie aplastica, in lupta impotriva bolii. Acestia vor sustine astazi un concert caritabil de la ora 18, la Teatrul de Vara din Parcul Tineretului. Intrarea va costa 5 lei, iar toate fondurile obtinute vor fi donate pentru operatia de care Ioana are nevoie. Zece trupe locale de Hip-Hop vor concerta in aceasta seara pentru a strange fonduri pentru operatia Ioanei Costea.

Dovezile de solidaritate cu suferinta Ioanei Costea continua. Un concert caritabil va avea loc in aceasta seara, de la ora 18, in incercarea de a strange suma de 130.000 de euro de care Ioana are nevoie pentru transpalntul de celule stem. Timp de aproximativ trei ore, pe scena Teatrului de Vara din Parcul Tineretului vor urca sase trupe sibiene. Formatiile Dezaxat, Cosu, Holom, Eddie, Ultraj, Leon, Ghetto, Zeghe, Dricu si Perchezitia vor concerta incepand cu ora 18. „Pretul biletului este de 5 lei si toate fondurile obtinute vor fi donate pentru operatia necesara salvarii unei vieti de numai 19 ani", spune Dan Toader , fostul profesor de religie al Ioanei. De asemenea, la Teatrul de Vara se vor afla si doua urne mobile in care sibienii vor putea dona o suma de bani, cat de mica.

Donatii pentru Ioana

Ioana are nevoie urgenta de transplantul de celule stem. In orice clipa, starea ei se poate agrava. Luni, Ioana a fost transportata la spitalul din Targu Mures, deoarece avea nevoie de transfuzie. Dupa transfuzie, Ioana si-a revenit putin, insa starea ei este in continuare grava. „Ioana se simte un pic mai bine. A facut transfuzia si si-a mai revenit. Insa starea ei se poate agrava in orice moment", confirma Dan Toader . Ioana a aflat ca sufera de anemie aplastica inainte de a incepe examenul de bacalaureat. Imediat dupa aflarea rezultatelor analizelor, ea a fost internata. Sibienii care doresc sa ii dea o sansa tinerei, pot dona orice suma intr-unul din conturile deschise la BCR Sibiu, pe numele Costea Ioana Maria:

- In RON: RO 52 RNCB 0227 1105 6995 0001

- In EURO: RO 25 RNCB 0227 1105 6995 0002

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav