Concurs de mediu in Regiunea Centru E-mail
concurs de mediu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu lansează un concurs de fotografie, colaje şi desene pe teme de biodiversitate, adresat elevilor pe trei grupe de vâstă.

Acest concurs are ca scop sensibilizarea tinerilor cu privire la situaţia existentă în domeniul biodiversităţii şi nevoia de protecţie a speciilor în contextul dezvoltării durabile. Concursul se va desfăşura în perioada 15 Martie – 21 Mai 2010, iar regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul ARPM Sibiu www.arpm7c.ro

Lucrările prezente în concurs vor fi mediatizate atât pe site-ul ARPM Sibiu www.arpm7c.ro cât şi la sediul ARPM Sibiu, str Hipodromului, nr.2A.

La concurs pot participa elevii din Regiunea 7 Centru (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu) aparţinând următoarelor grupe :

Grupa I –clasele I-IV

Grupa II –clasele V-VIII

Grupa III –clasele IX-XII

Lucrările vor avea ca temă una sau mai multe specii de plante şi animale protejate prezentate săptămânal pe site-ul ARPM SIBIU în perioada 15 Martie – 15 Mai 2010. Aceste specii sunt prezente pe teritoriul Regiunii 7 Centru.

Lucrările se pot depune direct la sediul ARPM Sibiu, str Hipodromului, nr.2A sau pot fi trimise prin poştă în aşa fel încât să ajungă înainte sau cel târziu în data de 21.05.2010 pentru a putea intra în etapa de jurizare.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav