Concurs pentru copii ~ Intra in lumea magica a lui Mos Craciun E-mail
concurs pentru copii Copiii cu vârste între 3 şi 14 ani au şansa să meargă în Laponia, să îl cunoască pe Moşu', dacă participă la campania “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun”, organizată de Poşta Română şi Raiffeisen Bank.

În perioada 7 – 31 decembrie, copiii şi părinţii vor putea cumpăra, de la orice oficiu poştal din ţară, un kit care conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală. Coala A4 ce va fi gasită în plic este destinată mesajului către Moş. După completarea ei, copii sau părinţii lor vor trimite scrisoarea la adresa pretiparită de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND. Cartea poştală din plic va fi completată cu datele expeditorului şi trimisă la urmatoarea adresă pretipărită de pe cartea poştală: COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP81, Bucureşti.

Toate cărţile poştale, trimise până la data de 31 decembrie inclusiv (data poştei), vor participa la tombola organizată în luna ianuarie, pentru desemnarea câştigătorilor celor cinci premii care constă în excursii în Laponia.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 15 ianuarie 2010, la sediul Companiei Naţionale Poşta Română S.A.. Câştigătorii promoţiei “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” vor fi înştiinţaţi până pe 25 ianuarie 2010, iar numele lor vor deveni publice pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro .

Cei cinci câştigatori vor primi un voucher turistic în valoare de 2000 euro (pentru fiecare câştigător), voucher ce va putea fi consumat pe întreg parcursul anului 2010 (pentru destinaţia Laponia), câştigătorii având şansa să-l întâlnească pe Moş Crăciun chiar la el acasă.

Regulamentul promoţiei, dar şi alte detalii despre campanie se găsesc pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro

http://www.ronduldesibiu.ro/multimedia/video/Posta-Romana-si-Raiffeisen-Bank-au-lansat-campania-Intra-in-lumea-magica-a-lui-Mos-Craciun-dedicata-copiilor-cu-varsta-intre-3-si-14-ani

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav