Concursuri de street~ball de Zilele baschetului la Sibiu E-mail
concursuri street ball Timp de trei zile, sibienii pasionaţi de baschet pot participa la competiţiile de street-ball, organizate cu ocazia „Zilelor baschetului”, din 28, 29 şi 30 august.

Competiţiile de street-ball vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, iar finalele se vor desfăşura duminică, în Sala “mică” de la Teatru, acolo unde, în 1995, Sibiul a câştigat primul titlu de campioană naţională. După finale, tot aici va avea loc şi vizionarea filmului finalei de acum 14 ani, în prezenţa unor veterani ai echipei.

Principalul eveniment al manifestării va avea loc sâmbără, 29 august, când CSU Sibiu îşi va prezenta lotul cu care va concura în sezonul 2009-2010. Prezentarea va fi urmată de un meci amical.

Potrivit organizatorilor, accesul la toate manifestarile şi înscrierile echipelor la concursurile de street-ball, sunt gratuite.

La competiţie se pot înscrie fete şi băieţi, ce vor fi împărţiţi pe mai multe categorii, în funcţie de vârstă. Prigramul manifestării cuprinde, pe lângă competiţiile de street-ball şi demonstraţii ale jucătorilor de la CSU Sibiu, tombole cu premii pentru spectatori şi participanţi.

„Zilele baschetului” sunt organizate de Clubul Sportiv Universitar Sibiu şi Asociaţia “Al 6-lea Jucător”, cu spijinul Primăriei Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu.

Program Zilele Baschetului 28-30.08 Sibiu.

Vineri 28.08

Ora 10.00 - Parcul Tineretului - Street ball categoriile 14, 16, 18 ani - băieţi

- Sala Transilvania (afara) - Street ball categoriile 14, 16, 18 ani - fete

Ora 18.00 - Shopping City Sibiu - Demonstraţii jucători CSU Sibiu

- concursuri de aruncări pentru fani şi spectatori

- tombolă cu premii pentru spectatori
Sâmbătă 29.08

Ora 10.00 - Parcul Tineretului - Street ball categoriile 14, 16, 18 ani - băieţi

- Sala Transilvania (afara) - Street ball categoriile 14, 16, 18 ani - fete

- Shopping City Sibiu - Street ball categoria peste 20 de ani.

Ora 19.00 - Sala Transilvania - Prezentare oficială CSU Atlassib Sibiu

- Meci CSU Atlassib Sibiu - CSM Bucureşti

- tombola cu premii pentru spectatori

Duminica 30.08 - Sala veche (Teatru)

Ora 19.00 - Finalele la street ball pentru fiecare categorie de vârstă

- Premiere câştigători

Ora 20.30 Proiecţie finala '95 - CSU Sibiu - Steaua Bucureşti, cu participarea câtorva din componenţii echipei de aur a CSU Sibiu (Mircea Vulc, Teleaba, Alecu, Ciocian) cât şi a jucătorilor actuali ai CSU Atlassib Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav