Constantin Chiriac invitat la Londra E-mail
Constantin Chiriac invitat la Londra Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, va participa joi, 3 februarie, ora 19:00 la dezbaterea publică Acting the Manager and Managing the Act.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundaţiei Raţiu / Centrul Cultural Român din Londra în cadrul proiectului Culture Power.
Culture Power este un program inţiat de Fundaţia Raţiu în anul 2005 ce constă într-o serie de prezentări şi dezbateri urmate de discuţii cu publicul. Programul se evidenţiază atât prin gama largă de subiecte abordate, cât şi prin invitaţii de marcă şi prin atmosfera degajată în care au loc discursurile. „Filosofia din spatele acestor evenimente se bazează pe ideea dezvoltării de parteneriate puternice cu invitaţii noştri, bursieri ai Fundaţiei Raţiu şi invitaţi speciali. Suntem aici pe termen lung şi îi încurajăm pe toţi invitaţii să îşi ducă la bun sfârşit ideile prezentate în anii ce vor urma” a declarat Nicolae Raţiu, preşedintele fundaţiei.

Iniţiatorul şi moderatorul prezentărilor din cadrul programului Culture Power este scriitorul şi istoricul britanic Mike Phillips. În contextul tensiunilor publice apărute ca o reacţie la tăierile bugetare şi în contextul unei economii nesigure, Mike Phillips va încerca să exploreze economia politicii aplicate în antreprenoriatul cultural din Europa de Est.

Este pentru a treia oară când Constantin Chiriac este invitat în cadrul programului Culture Power, directorul teatrului sibian urmând să participe, de asemenea, la o serie de întâlniri importante care au ca scop consolidarea relaţiilor culturale dintre Marea Britanie şi România.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav