Constantin Morar si~a dat demisia din PSD E-mail
constantin morar Fost preşedinte al Consiliului Judeţean, candidat la alegerile parlamentare, fost vicepreşedinte al PSD Sibiu, Constantin Morar şi-a înaintat astăzi demisia din partid.

Demisia a fost trimisă în această dimineaţă preşedintelui organizaţiei municipale Sibiu, Gheorghe Suditu. "Astăzi i-am transmis demisia domnului Suditu. Dacă partidul nu mai are nevoie de tine şi te poziţionează într-un con de umbră, nu are rost să-ţi iroseşti timpul, energia, viaţa", a explicat gestul Constantin Morar. Liderul organizaţiei municipale, Gheorghe Suditu, a fost informat de demisie de "Turnul Sfatului". "Nu ştiu nimic. Este posibil să fie adevărat dar eu nu ştiu nimic. Oricum, dacă e real ce îmi spui, îţi spun că nu rămâne aşa. Nu cred că va rămâne aşa", a spus Suditu.

Alături de Morar, a plecat din partid şi Mirela Oltean, fost preşedinte al organizaţiei municipale de tineret a PSD Sibiu. "Am subevaluat ghemul de interese care pluteşte ca un nor negru peste Organizaţia PSD Sibiu. Treptat am aflat că semnificaţia postului de Preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD o depăşeşte pe aceea de Preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD", spune Mirela Oltean într-o scrisoare deschisă adresaă conducerii PSD.

MAI MULTE INFORMAŢII, EXPLICAŢII ŞI MOTIVE DESPRE DEMISIA LUI CONSTANTIN MORAR PUTEŢI CITI LUNI ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A SĂPTĂMâNALULUI TURNUL SFATULUI.

SCRISOAREA DESCHISĂ A MIRELEI OLTEAN: Subsemnata, Mirela Olteanu prin prezenta va aduc la cunostinta ca incepand cu aceasta data mi-am prezentat demisia conducerii Organizatiei PSD Sibiu. Am intrat in acest partid convinsa fiind ca pot aduce o viziune noua si puternica a politicii de stanga.

Nu, nu am fost naiva. Intotdeauna am crezut cu tarie in proiectele pe care mi le-am asumat oricate piedici, reale sau inventate, s-au conturat. Dar probabil nu sunt in timpul potivit si locul potrivit. Este fascinant sa afli ca pe unii membri de partid i intereseaza foarte putin, sau aproape deloc, daca cineva dintre cei care candideaza la anumite functii in cadrul organizatiei de partid au ceva de oferit cu bunacredinta.

Am subevaluat ghemul de interese care pluteste ca un nor negru peste Organizatia PSD Sibiu. Treptat am aflat ca semnificatia postului de Presedinte al Organizatiei Municipale PSD o depaseste pe aceea de Presedinte al Organizatiei Judetene PSD.

Multa lume mi-a atras atentia cand am hotarat sa intru in randurile acestui partid, oameni care ma cunosteau foarte bine si care au stiut ca nu sunt genul care sa privesc pe cineva in ochi, sa-i promit cu vehementa si hotarare ceva si apoi sa nu ma tin de cuvant. Ei stiau de ce, iar eu nu. Mi-am dorit sa reprezint in fata sibienilor numele PSD, al acelui PSD in care cred: moderat, axat pe politici clare si rezultate, cu un discurs civilizat, intotdeauna decent si responsabil. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru partidul meu, pentru colegii mei, si am raspuns fara ezitari atunci cand acesta si acestia mi-au cerut-o. Mi-am dorit sa ofer sibienilor optiunea de a vota pentru un partid format din oameni fermi, inteligenti cu solutii rapide si durabile.

Propunerea mea a fost limpede: sa punem la punct lucruri simple, logice si sa le rezolvam rapid. Cred in continuare ca aceasta este filosofia corecta si sper din toata inima ca acela care va ajunge presedintele organizatiei judetene de tineret al PSD Sibiu sa inteleaga bine si nerabdarea tinerilor, devotati cu adevarat acestui partid, si revolta lor fata de modul in care au fost tratati pana acum, si obligatia de a privi spre viitorul tinerilor, nu spre propria persoana.

Eu chiar nu cred ca politica se face fara caracter, cu pretul de a fi injurat si abordat cu insuficienta si simplism de chiar propri colegi de partid. Sper in clipa in care si in PSD Sibiu mitocania si bataia de joc sa fie invinse de bunul simt al adevaratilor PSD – isti. Nu mi-am dorit functii in PSD si nu am intrat in acest partid pentru a obtine beneficii.

Prin tot ceea ce am facut si voi face, ca om politic, voi servi din toate puterile idea politica pe care o respect si nu ma voi opri pana cand ideile in care cred nu vor deveni, dintr-un proiect neterminat si indecis, o realitate certa.

Nu in ultimul rand vreau sa multumesc tuturor prietenilor, colaboratorilor si colegilor care m-au ajutat in toata aceasta perioada si vreau sa le promit ca voi ramane pentru ei acelasi om, de bunt simt si caracter iar prietenia mea pentru ei va fi pentru totdeauna.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav