Constatarea amiabila bucuria politistilor E-mail
Constatarea amiabila Munca poliţiştilor sibieni a fost cu mult uşurată, odată cu intrarea în vigoare, de la începutul lunii iulie, a constatării amiabile. Într-o săptămână, numărul de tamponări soluţionate de poliţişti a fost egal cu cel soluţionat în timpul unei zile de muncă normală.

Măsura a redus semnificativ munca poliţiştilor de la Biroul Tamponări din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sibiu (IPJS). De la 1 iulie, de când a fost întrodusă constatarea amiabil[, în municipiul Sibiu au fost înregistrate doar 16 cazuri ce au avut nevoie de soluţionare din partea poliţiştilor, o zi de muncă normală înainte de 1 iulie. “Măsura constatării amiabile s-a dovedit a fi benefică. Şoferii au înţeles că în cazul tamponărilor fără victime umane trebuie să se adreseze societăţii de asigurări. La nivelul biroului, au fost soluţionate 16 tamponări într-o săptămână”, a spus inspectorul din cadrul IPJS, Bogdan Maxim.
Şoferii sibieni trebuie să se adreseze poliţiei doar dacă, în urma accidentului au rezultat victime, în accident au fost implicate mai mult de două autovehicule şi cei doi şoferi împlicaţi în accident nu au căzut de acord asupra modului de plătire a daunelor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav