Copacii de pe strada Moldoveanu au fost taiati E-mail
copaci taiati Vara, puteai traversa strada Moldoveanu dintr-un capăt într-altul, adică de pe Bulevardul Vasile Milea până pe Strada Ştefan cel Mare, mergând la umbra copacilor.

Începând de ieri acest lucru nu mai este posibil. Însă locuitorii străzii şi sibienii vor beneficia în locul copacilor de câteva zeci de locuri de parcare noi-nouţe.

Toţi copacii de marginea străzii Moldoveanu au fost tăiaţi ieri. Majoritatea ajungeau la 8 – 10 metri înălţime. Cea mai mare parte a sibienilor care locuiesc pe acesta stradă spun că nu era nevoie de tăierea copacilor pentru că ei oricum au, fiecare, loc de parcare în curte şi foarte puţini îşi lăsau maşinile personale peste noapte parcare în faţa porţii.

Tăierea copacilor face parte din proiectul municipalităţii sibiene de reabilitare şi modernizare a străzii Moldoveanu. Reprezentanţii primăriei Sibiu spun că au fost tăieţi copacii care erau bătrâni sau prezentau pericol pentru cetăţeni şi că strada va fi repopulată cu arbori şi arbuşti după finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii.

„Municipalitatea, prin intermediul constructorului SC DPC SA, a demarat lucrările de săpătură generală a străzii Moldoveanu, pe primul tronson situat între Bulevardul Vasile Milea şi strada Negoiu. Înaintea începerii lucrărilor de reabilitare propriu-zise, Serviciul de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi a evaluat starea arborilor existenţi, recoltând din teren arborii bolnavi sau cei care erau prea bătrâni şi prezentau un potenţial pericol. Dupa finalizarea lucrărilor, serviciul specializat va repopula această stradă cu arbori şi arbuşti”, au declarat reprezentanţii primăriei Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav