Copiii cauta comorile din Tara Oltului E-mail
Copii cauta comori Cea de-a doua ediţie a concursului de orientare turistică şi cultura generală, „Comorile din Ţara Oltului”, se va desfăşura la Boiţa, în perioada 31 iulie – 2 august.

La ediţia din acest an vor participa 60 de copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, grupaţi în zece echipaje. Programul competiţiei cuprinde probe de orientare turistică, abilitaţi artistice şi culturale, cultură generală şi probe sportive. Vor fi şi demonstraţii de acordare a primului ajutor în cazul producerii unor accidente pe munte, ce vor fi susţinute de reprezentanţi ai Crucii Roşii, filiala Sibiu.

„Prin proiectul «Comorile din Ţara Oltului» dorim să reunim copiii din comunele care se găsesc de-a lungul văii, de la Arpaşu până la Boiţa, într-o acţiune de sensibilizare asupra bogăţiilor naturale şi culturale care există din abundenţă în spaţiul lor de viaţă. Acţiunea îşi propune ca în fiecare an o altă comună să fie gazda concursului şi de fiecare dată să îmbogăţească „Lada de zestre” a teritoriului cu noi comori, scrise, filmate sau realizate artizanal”, conform organizatorilor.

Toate acţiunile se vor desfăşura prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Ţara Oltului”, asociaţie care, pe lângă proprii membri, implică şi alţi parteneri.

Programul taberei:

Vineri- 31 iulie

15.00 - Sosirea participanţilor şi a însoţitorilor din comune (la Şcoala cu clasele I-VIII Boiţa)

16.00 –Şedinţa tehnică–se prezintă participanţii şi organizatorii, se stabilesc

căpitanii de echipă, se stabileste juriul, se stabilesc arbitrii de traseu, se

prezintă regulamentul de tabără, se fac anunţuri importante

16.30 –Începe montarea corturilor

19.00 –Masa de seară

22.00 –Stingerea

Sâmbătă- 1 august

7.30 – Deşteptarea

8.00 – Micul dejun

9.30 –Pregătirea pentru concurs

10.00 – Deschiderea oficială

10.30 –Plecarea în traseu

13.00 –Revenirea la tabără-pauză

14.00 –Masa şi pauza de prânz

16.00 –Demonstraţie de prim ajutor

17.30 –Evaluarea mascotelor şi gustare

18.00 –Proba artistică

19.30 –Cina

21.00 –Foc de tabără

23.00 –Stingerea

Duminică- 2 august

8.30 –Deşteptarea

9.00 –Mic dejun

10.00 - Strângerea cortului şi întocmirea jurnalului echipei

12.00 –Festivitatea de premiere

14.00 - Masa

15.00 - Plecarea spre casă

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav