Coregrafii se reunesc la Sibiu E-mail
Coregrafii se reunesc la Sibiu Coregrafii centrelor universitare din ţară se întâlnesc, în această săptămână, la Sibiu, pentru a pune la punct detaliile privind desfăşurarea Festivalului Naţional Studenţesc de Dans.

„Întâlnirea coregrafilor din centrele universitare din ţară” va fi organizată, în perioada 9-10 iulie, de către reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor. Potrivit directorului coordonator al instituţiei sibiene, Cornel-Alin Macarie, în cadrul reuniunii se va stabili perioada de desfăşurare a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans, secţiunile şi componenţa juriului festivalului. „Întâlnirea coregrafilor organizată la Sibiu, dincolo de aspectele tehnice privind îmbunătăţirea desfăşurării concursului şi a sistemului de jurizare, marchează un moment de revitalizare a mişcării artistice studenţeşti din domeniul dansului.  Suntem convinşi că va fi o întâlnire utilă şi un prilej deosebit pentru coregrafii din toată ţara să îşi împărtăşească opiniile şi viziunile privind noile provocări ale dansului contemporan”, a spus Cornel-Alin Macarie.

În cadrul reuniunii vor fi abordate şi teme privind tendinţele în baletul contemporan, necesitatea de teatru-dans, se va stabili tehnica folosită în timpul festivalului şi se vor analiza efectele crizei asupra desfăşurării evenimentului.

La festival sunt aşteptaţi să particpe aproximativ 16 companii de dans studenţeşti din întreaga ţară.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav