Cristi Pustai Ne dorim un debut mai reusit decat precedentul E-mail
cristi pustai Din cauză că Liga Profesionistă de Fotbal a amânat pentru data de 12 august partida dintre FC Vaslui şi Gaz Metan Mediaş, medieşenii vor debuta în noul sezon al Ligii I abia vineri, de la ora 18, pe teren propriu, în compania “juveţilor” olteni, echipă care în trecutul sezon le-a administrat două înfrângeri gaziştilor.
Meciul se anunţă unul extrem de dificil, aşa cum de altfel a recunoscut, miercuri la prânz, într-o conferinţă de presă şi tehnicianul “alb-negrilor”, Cristi Pustai. “Universitatea Craiova este o echipă foarte bună, inclusiv în partidele disputate în deplasare. Noi mizăm însă pe ambiţia şi dorinţa de revanşă a medieşenilor, care vor trebui să dovedească, pe teren, că îşi merită locul pe prima scenă fotbalistică a ţării.

În plus sper ca ei să fi învăţat din greşelile campionatului trecut şi să lupte pentru fiecare punct. S-a văzut cât de mult a contat meciul de debut, cel cu Oţelul Galaţi, în care am pierdut două puncte, deşi avusesem meciul în mână. Ne dorim aşadar un început de campionat mult mai reuşit decât precedentul în care să reducem şi mai mult numărul eşecurilor de pe teren propriu, patru la număr în sezonul trecut, precum şi să aducem din deplasare mai mult de cinci puncte”.

Medieşenii nu se confruntă cu probleme de lot cu excepţia lui Grillo, care va fi suspendat pe durata de doi ani a contractului, din cauză că nu s-a mai prezentat la echipă. De asemenea jucătorii cehi Buchta şi Kratochvil ca şi Marius Radu (care a evoluat ultima oară în China) nu vor avea drept de joc, dat fiind faptul că încă nu le-au fost trimisă “cartea verde”. În ceea ce priveşte modificările de “ultimă oră”, survenite în sânul echipei, respectiv înlocuirea “secundului” Gheorghe Albotă cu Dan Matei şi Flaviu Şomfălean ca şi demisia anunţată a preparatorului fizic Bebe Bărbulescu, antrenorul principal al gaziştilor susţine că “nu vor influenţa în mod negativ evoluţia formaţiei noastre. Actualii secunzi mi i-am ales personal, pentru că Gheorghe Albotă va avea sarcina de a superviza viitorii noştri adversari, un lucru benefic, deci, pentru echipă”, a încheiat Cristi Pustai. Mai trebuie spus că numărul de abonamente peste aşteptări vândut înaintea startului de campionat, i-a pus în dificultate pe diriguitorii clubului-fanion de pe Târnava Mare, care până miercuri seara nu se deciseseră încă asupra preţului şi a numărului de bilete ce vor fi puse în vânzare pentru partida de vineri.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav