Cristianul si cartierul Turnisor fara apa a treia oara E-mail
Cristianul si Turnisor fara apa Un nou defect pe conducta Dn 600 lasă, pentru a treia oară, Zona Industrială Vest, Cristianul şi o parte din cartierul Turnişor fără apă.

Avaria a apărut azi, 8 septembrie, în jurul orelor 12, în amonte de cele două defecte remediate sâmbătă, 5 septembrie, respectiv duminică, 6 septembrie. SC APĂ CANAL SA SIBIU a mobilizat la faţa locului echipele de intervenţie în vederea remedierii avariei şi reluării furnizării în cel mai scurt timp posibil. În zonele afectate se vor afla autospeciale cu apă potabilă. APĂ CANAL SA îşi cere scuze consumatorilor afectaţi pentru situaţia ivită. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat tel. 0269/222.777 , telverde 08008.202.202.

Prima interventie s-a desfăşurat începând cu dimineaţa zilei de sâmbătă, 5 septembrie, când a fost montat un colier de reparaţie la îmbinarea a două segmente de conductă. Lucrările s-au încheiat la orele 20,00, iar la punerea conductei sub presiune s-a constatat existenta unei noi defecţiuni, în imediata apropiere, la urmatoarea îmbinare de segment de conductă. Echipele de interventie au decopertat terenul şi duminică, 6 septembrie, au montat înca un colier de reparaţie pe conductă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav