Critici aduse Directiei pentru Protectia Copilului E-mail
Critici aduse directiei Adrian Besoiu, consilier judeţean din partea PSD Sibiu şi membru al Comisiei de anchetă din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), a criticat comportamentul funcţionarilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu (DGASPCS).

Acesta a expus, în cadrul şedinţei de consiliu de joi, 30 iulie, cazul unui bărbat care dorea eliberarea unui act pentru soţia sa. Potrivit consilierului judeţean, comportamentul funcţionarului faţă de bărbat, nu a fost unul demn de un funcţionar într-o instituţie publică.

“În momentul în care a constatat că din dosar lipsea decizia de pensie, funcţionarul a folosit un ton ofensator. Omul de la ghişeu, pentru că nu pot să îl numesc funcţionar, a avut un comportament total nepotrivit cu asiguratul”, a explicat Besoiu. Ca urmare, acesta a cerut conducerii direcţiei sibiene un program şi un orar cu publicul mult mai lejer şi o mult mai atentă supraveghere a funcţionarilor. Consilierul a încheiat spunând că acesta nu este un caz singular, dar este cel mai recent.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav