Criza economica a taiat pofta comunitarilor pentru amenzi E-mail
Criza economica a taiat pofta comunitarilor pentru amenziActivitatea poliției comunitare Sibiu nu a mai fost la fel de amplă în cel de-al doilea an al crizei, 2010, an în care numărul angajaților instituției amintite a fost redus, în august, de la 149 la 109 (o reducere de 27%, aplicată în urma normelor impuse de Guvern pentru a reduce cheltuielile bugetare).

Potrivit raportului de activitate al Poliției Comunitare Sibiu pe 2010, pe tot parcursul anului trecut au fost întocmite un număr de 4.200 de procese verbale, față de aproape 14.500 în 2009. Scăderea numărului de procese verbale întocmite a dus la o diminuare proporțională a amenzilor date de comunitari: astfel, de la încasări de peste 1,42 de milioane de lei în 2009, anul trecut, Poliția comunitară Sibiu a mai aplicat amenzi de 452.000 de lei, în 2010. Iar din cele 4.200 de procese verbale numărate anul trecut, 3.200 au fost întocmite pentru parcarea sau accesul mașinilor în locuri nepermise, precum și pentru spălarea autoturismelor în alte locuri decât cele amenajate. Principalele zone în care au fost date amenzi pentru motivele amintite mai sus sunt bulevardul Victoriei, Grădina Zoologică, Piața Unirii, Piața Aurel Vlaicu, alături de străzile Xenopol, Tribunei, Filarmonicii, Mitropoliei, Gen. Magheru, Cetății, N. Bălcescu, Avram Iancu, Arhivelor, Bastionului, Rahovei etc.

”În conformitate cu Legea 61/1991, au fost aplicate 735 de sancțiuni, mai importante fiind cele 134 pentru amenințări, acte, fapte, gesturi obscene, 74 de sancțiuni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și 59 de sancțiuni pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locurile publice”, se mai arată în raportul de activitate semnat de Adrian Gheorghe Aldea, directorul general al mai nou-botezatei Poliții locale.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav