Crucea Rosie a impartit 1000 de kilograme de alimente E-mail
crucea rosie a impartit 1000 kg de alimente 54 de familii din Biertan, Copşa Mare şi Richiş au primit, la sfârşitul săptămânii trecute, câte 15 kilograme de alimente, de la sibienii darnici, prin intermediul Crucii Roşii. Aceasta e prima acţiune din noul an din programul Banca de Alimente.

Crucea Roşie Sibiu a efectuat, vineri, prima distribuţie de alimente din acest an, prin Banca de Alimente. 54 de familii din Biertan, Copşa Mare şi Richiş au primit pachete cu hrană a căror greutate, în total, a depăşit 1.000 de kilograme. Beneficiarii au fost familii monoparentale fără loc de muncă, familii cu mulţi copii sau persoane cu diverse grade de handicap. „Am găsit multe familii care trăiau în case dărăpănate şi afectate serios de inundaţiile de vara trecută.

Am observat, însă, că era cald în case, ceea ce e un lucru bun. În Biertan, locuitorii care primesc ajutoare sociale de la primărie prestează câteva ore de muncă în folosul comunităţii, în schimbul acestui ajutor”, a declarat Raluca Morar, director Crucea Roşie Sibiu. Câţiva membri ai Clubului de Aur au însoţit şi au ajutat voluntarii de la Crucea Roşie. Clubul de Aur este un club de socializare din cadrul Crucii Roşii, din care fac parte persoane vârstnice, ieşite la pensie.

Prin proiectul Banca de Alimente sunt adunate, prin donaţii sau sponsorizări, alimente neperisabile care, apoi, sunt distribuite persoanele cu venituri mici din judeţ. De la începutul proiectului, Crucea Roşie împreună cu Carrefour şi Real au colectat aproximativ 3.000 de kilograne de alimente neperisabile.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav