CSU Vointa promovata in liga III primeste stadionul municipal E-mail
CSU Vointa Clubul Voinţa, recent promovată în liga a treia, va primi gratuit stadionul municipal, cu o parte din anexele aferente. După ce a căzut în uitare în ultimii ani, stadionul va găzdui din nou meciuri de fotbal.

Primarul Klaus Iohannis declarase, cu ceva timp în urmă, că sunt slabe şanse ca o echipă de fotbal să primească dreptul de a-şi susţine meciurile pe stadionul municipal, fără să fie în liga I. Iată că lucrurile s-au mai schimbat, şi CSU Voinţa are această şansă, dacă votul consilierilor locali, care se vor reuni joi, va fi unul pozitiv.

Conform proiectului de hotărâre, protocolul care va fi încheiat dă clubului dreptul de folosinţă gratuită a stadionului, atât timp cât activează cel puţin în liga a III-a. Asociaţia sportivă are obligaţia să prezinte calendarul competiţional şi să achite cheltuielile legate de folosinţa stadionului. Atribuirea începe de la data de 1 august şi se va încheia la 31 iulie 2010. În cererea către Consiliul Local Sibiu, CSU Voinţa a motivat solicitarea prin faptul că stadionul Voinţa nu corespunde standardelor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav