Cu motorul pe dealuri prima oara in Europa de Est E-mail
cu motorul pe dealuri “Nebunii” pe motoare revin la Sibiu, dar, de data aceasta, nu vor ataca traseele din păduri şi munţi, ci coamele dealurilor. Sâmbătă, 1 august, va avea loc primul concurs de hill climbing din Europa de Est, organizat de Clubul moto Crazy Bike Sibiu.

Competiţia va avea loc pe terasele de nisip ale carierei din Guşteriţa ( Năpândoala) şi reprezintă evenimentul special din cadrul celei de-a 11 ediţii a festivalului moto “Crazy Bike Party”. Sesiunile de calificări încep de la ora 16, iar finala va avea loc spre miezul nopţii, în acompaniamentul muzicii rock. Intrarea la toate evenimentele din cadrul ediţiei din acest an a “Crazy Bike Party” este liberă.

Concursul are câteva reguli simple: cel care ajunge cu motocicleta cât mai sus sau parcurge tot traseul ajungând în vârful dealului, câştigă. Dacă există doi, trei sau mai mulţi participanţi care parcurg tot traseul, va fi luat în considerare cel mai bun timp. Pentru a nu-i dezavantaja pe începători, nu vor fi acceptate în concurs motociclete modificate (anvelope speciale, cadrul motocicletei modificat sau combustibil special). Casca şi echipamentele de protecţie suplimentare sunt obligatorii. Suprafaţa pe care vor rula concurenţii conţine nisip în proporţie de 80 la sută. Traseul a fost testat, înainte, de organizatori.

“După 15 ani de participări la festivaluri moto internaţionale, concursuri de snowboard extrem, snowmobile şi hard-enduro, clubul Crazy Bike vine cu o nouă provocare. Acest eveniment în premieră, nu se vrea a fi doar un concurs sărit de pe fix, ci şi o intâlnire cu toţi prietenii pe care i-am făcut în toată ţara indiferent pe ce motociclete se «dau» sau ce vestă poartă pe spate. Vom oferim iarbă verde ca în vis pentru campare, un peisaj superb, WC-uri ecologice şi poate duşuri, un concurs de hill climbing, alte concursuri marca Crazy Bike, concerte rock şi multă distracţie”, a declarat Andy Fazecaş, reprezentant Crazy Bike Sibiu.

Competiţiile de acest gen sunt foarte populare în SUA şi în Europa, în special Franţa şi Austria. De obicei, concurenţii sunt împărţiţi pe trei categorii, în funcţie de performanţele motocicletelor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav