Cupa Colegiului National Gheorghe Lazar la schi alpin si snowboard E-mail
cupa schi Cine-a terminat la Goga sau altundeva, treaba lui, dar absolvenţii de la Lazăr n-au nicio scuză dacă uită că, în ultima sâmbătă din februarie, Păltinişul redevine locul de întâlnire al lăzăriştilor prieteni cu muntele, dar mai ales cu sporturile albe.

Ca-n fiecare an, actualii lăzărişti, dar şi absolvenţii, sunt aşteptaţi pe pârtia "Onceşti" să-şi încerce puterile în cea de-a XVIII-a ediţie a Cupei Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" la schi alpin şi snowboard, întrecere programată pentru data de 27 februarie 2010.

Tradiţie la vârsta majoratului

Urcat pe schiuri de prof. Lucian Ciovică, concursul lăzăriştilor a învăţat să schieze sub atenta îndrumare a inimosului dascăl sibian. S-a mişcat binişor vreme de 17 ani şi a devenit o frumoasă tradiţie la care în mrejele căreia s-au lăsat prinşi numeroşi lăzărişti, de la cei mai tineri şi până la cei care astăzi îşi plimbă, mândri, nepoţii în parc. Din acest an, iniţiatorul concursului, proaspăt pensionar, a predat ştafeta actualilor componenţi ai catedrei de educaţie fizică şi sport din cadrul Colegiului, dar în ultima sâmbătă din februarie ştiu precis unde-i de găsit.

"Ediţia din acest an, se desfăşoară cu sprijin de la Consiliului Judeţean, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria Municipiului Sibiu, Serviciul "Salvamont", Asociaţia Judeţeană de Schi şi sponsori locali, iar proba de concurs va consta în slalom urişa într-o singură manşă", spune directorul concursului, prof. Dorin Nan. La startul competiţiei sunt aşteptaţi elevii şi absolvenţii colegiului, indiferent de vârstă, iar primii clasaţi vor primi diplome şi premii pentru fiecare categorie.

Pentru elevi, înscrierile se fac la catedra de educaţie fizică şi sport până vineri, 26 februarie, ora 14, iar absolvenţii îşi pot trece numele pe lista de start şi în ziua concursului, cel mai târziu înaintea începerii categoriei respective. Categoriile de concurs nu diferă de cele din anii precedenţi. La schi alpin concurează eleve gimnaziu, elevi gimnaziu, ele liceu, elevi liceu, absolvente şi absolvenţi, iar la întrecerea de snowboard categoriile de concurs sunt eleve liceu, elevi liceu, absolvente şi absolvenţi. Regulamentul competiţiei prevede ca un concurent să poată participa la o disciplinp, schi alpin sau snowboard, la alegere.
"Ordinea de start va fi stabilită prin tragere la sorţi pentru fiecare categorie, iar intrarea în concurs se va face după ordinea categoriilor prezentate mai sus", spune directorul concursului.

"Neprezentarea la start în ordinea stabilită - întârziere la start - duce la pierderea intrării în concurs", precizează prof. Dorin Nan, potrivit căruia, listele de start vor fi afişate la locul de plecare şi sosire.

"Comitetul de organizare îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, astfel încât competiţia să se desfăşoare în condiţii cât mai bune şi în deplină siguranţă", precizează preşedintele Comitetului de Organizare, prof. Gabriel Negrea.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav