Cupa Sperantelor Sibiene debuteaza duminica E-mail
cupa sperantelor sibiene Asociaţia Arbitrilor de Schi Sibiu organizează duminică, 17 ianuarie, pe pârtia Onceşti din Păltiniş, prima ediţie din acest an a Cupei Speranţelor Sibiene la schi alpin, competiţie rezervată copiilor de până la 10 ani împliniţi. Categoriile de vârsta care pot participa sezonul acesta competiţional sunt următoarele: Cat.I - fete şi băieţi născuţi în 2005-2006 şi mai mici; Cat. a II-a - fete şi băieţi născuţi în 2003-2004; Cat. a III-a - fete şi băieţi născuţi în 2001-2002 şi Cat. a IV-a - fete şi băieţi născuţi în 1999-2000.

Înscrierile se pot face în Păltiniş la cabina tehnică a asociaţiei, în baza unei xerocopii după certificatul de naştere al copilului şi a unei taxe de participare în valoare de 20 de lei/copil.

"Sezonul acesta sperăm să ţinem 5 etape, fiecare fiind premiată cu dulciuri pentru primele trei calificaţi la fiecare categorie, iar la final vom face un clasament final când se vor acorda şi cupe, motiv pentru care va recomandăm să nu rataţi una din etape, deoarece punctajele obţinute pe etapă contează în clasamentul final", a afirmat unul dintre organizatori, Nicolae Opriş

Pentru alte relaţii şi amănunte puteţi suna la Liviu Clenci (0731/310066), Nicolae Opriş (0726/675504) sau Antoniu Sinka (0745/635766).

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav