Cursuri de prim ajutor si calificare profesionala de la Crucea Rosie E-mail
curs prim ajutor Crucea Roşie Sibiu organizează cursuri de prim-ajutor şi cursuri de calificare profesională pentru obţinerea diplomei de îngrijitori la domiciliu. Conform Codului Muncii, art. 177 al. (3), angajatorul este răspunzător pentru asigurarea condiţiior de acordare a primului ajutor în cazul accidentelor de muncă. Crucea Roşie Sibiu pune la dispoziţia angajatorilor şi angajaţilor cursuri de prim-ajutor, în urma cărora absolvenţii vor primi un certificat de competenţă în aplicarea tehnicilor de acordare a primului ajutor şi resuscitare la adulţi, copii şi sugari.

Durata cursului este de 12 ore, la sfârşitul cărora cursanţii vor trebui să susţină un examen constând în 2 probe. Costul corsului de prim-ajutor este de 150 de lei. Cursul de îngrijitori la domiciliu organizat de Crucea Roşie oferă absolvenţilor posibilitatea de a lucra atât în ţară cât şi în străinătate. La finalul cursului ei vor primi o diplomă eliberată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, însoţită de suplimentul descriptiv al cursului, precum şi o diplomă eliberată de Crucea Roşie, însoţită de foaia matricolă, cu care se poate profesa în străinătate.

Cursul de îngrijitori la domiciliu are o durată de 4 luni şi costă 700 de lei, sumă care poate fi plătită şi în rate. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, sunteţi aşteptaţi la sediul Crucii Roşii din str. A. D. Xenopol, nr. 1 sau la numerele de telefon 0269.217.646 sau 0741.118.975

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav