Darul Sfantului Nicolae cu Maria Ralea E-mail
Spectacol special pentru copii Teatrul “Radu Stanca” a pregătit un spectacol special pentru copii de Moş Nicolae.

Spectacolul se adresează copiilor de toate vârstele şi este realizat de Teatrul Naţional „Radu Stanca” în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu şi Fundaţia Abracadabra.

Iniţiatorul proiectului este „Magicianul” Marian Râlea, alături de studenţii şi masteranzii Catedrei de Artă teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte a ULBS.

Copiii beneficiază de intrare gratuită, iar preţul unui bilet pentru părinţi şi bunici este de 10 lei. Biletele se găsesc la Agenţia Teatrală, str. Nicolae Bălcescu nr. 17, de luni până vineri între 11.00 şi 18.00, sâmbăta între 11.00 şi 15.00, sau înaintea începerii spectacolului la sediul teatrului.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav