De doua ori mai multi bani pentru intretinerea strazilor din Sibiu E-mail
De doua ori mai multi bani pentru intretinerea strazilor din SibiuFără trafic greu prin oraș și cu un trafic de tranzit redus la o treime, Sibiul va beneficia de o cantitate aproape dublă de reparații ale străzilor în acest an, față de 2010.

Dincolo de licitațiile recent lansate pentru reabilitarea unor pachete de străzi din oraș, administratorul drumurilor municipale, SC Drumuri și Prestări Construcții SA, a primit din parte a primăriei un buget de 15,5 milioane de lei (față de 8,7 milioane de lei, alocați anul trecut). Sumele sunt destinate serviciului de întreținere și reparații străzi și siguranța circulației.


Printr-un act adițional la contractul de concesiune a unor lucrări publice, SC DPC va primi sume mărite pentru întreținerea drumurilor, dar micșorate pentru lucrările tehnico-edilitare din cartierul Ștrand II, unde mai sunt alocate în acest an 100.000 de lei (825.000 de lei în 2010). Sume în creștere sunt prevăzute a fi cheluite prin intermediul DPC în cartierul Tilișca, zonă pentru care anul trecut au fost alocate aproape 670.000 de lei.

Anul acesta, sumele pentru cartierul Tilișca sar de 2,25 de milioane de lei. Tot o creștere importantă este consemnată și în cazul sumelor alocate pentru cea de-a doua etapă de viabilizare a extinderii Zonei Industriale Vest. Proiect finanțat din banii orașului cu puțin peste 300.000 de lei în 2010, anul acesta va beneficia de aproape 1,5 milioane de lei.

Creșterile de bugete alocate de administrația locală, cu aprobarea Consiliului Local, pentru lucrările de întreținere a orașului nu sunt înregistrate și în cazul SC Energie Termică, instuție care, de câțiva ani și-a extins obiectul de activitate, primind lucrări de construcții de rețele de la Primăria Sibiu. Astfel, pentru Energie Termică este alocată aceeași sumă ca și anul trecut: 4,97 de milioane de lei, cu destinația ”viabilizare Cartierul Tineretului”.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav