De la cititori: Tabara de matematica Saliste 2009 E-mail
tabara de matematica Peste 80 de elevi din şcoli de prestigiu din Sibiu (Colegiul Naţional "Ghe. Lazăr", Colegiul Naţional "O. Goga", Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria", Şc. cu clasele I-VIII "R. Selejan", Colegiul Naţional "S. Brukenthal", Şc. cu clasele I-VIII nr. 6) au participat şi anul acesta la Tabara de matematică Sălişte 2009.

Îndrumaţi de profesorii Monica Guita (Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria"), Delia Şerb (C.N.G.L.), Mihaela Dragoie (Lic. Teoretic "O. Ghibu"), Mioara Macrea (Lic. Teoretic "O. Ghibu"), Adina Grăniceru (Şc. cu clasele I-VIII nr. 6), Pavel Toader (Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria"), Marius Macrea (Şc. cu clasele I-VIII "M. Eminescu") şi Petrică Dicu (U.L.B.S) şi avandu-l ca director de tabară pe dl. prof. Mihai Popa (C.N.O.G) elevii nu doar au participat la cursuri de matematică, ci şi la jocuri sportive, o drumetie la Amnaş (unde s-a vizitat Biserica Lutherana) şi la diferite concursuri amuzante.

Câştigătorii concursurilor de matematică şi a celor sportive au fost premiaţi în ultima zi de tabără, dar trebuie menţionat că, oarecum, fiecare elev a primit un premiu nu de natură materială, ci sufletească, în sensul că s-au legat noi prietenii între elevi şi aceştia se vor întoarce în noul an şcolar cu un bagaj ceva mai mare de cunoştinţe matematice.

La concursul "Cel mai bun matematician al Taberei Sălişte 2009" au fost premiaţi elevii:

-clasa a V-a

Premiul I - Cristina Făgeţan (Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria");

Premiul II - Radu Beche (C.N.G.L.);

Premiul III - Mihnea Georgescu (C.N.G.L.).

-clasa a VI-a

Premiul I - Mădălina Dicu (C.N.O.G.);
Premiul II - Diana Babă (Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria");

Premiul III- Maria Pastramă (Şc. cu clasele I-VIII nr.6).

-clasa a VII-a

Premiul I - Bianca Mateescu (C.N.O.G);

Premiul II -Ştefan Diaconescu (C.N.G.L.),

Premiul III - Maria Maerescu (Şc. cu clasele I-VIII "Regina Maria").

Premiul Special "I. Popa" a fost înmânat elevei Camelia Oprea ( clasa a V-a, C.N.S.B.) care a participat atât la Concursul de matematică de la clasa a V-a, cât şi la cel de clasa a VI-a, la ambele obţinând punctajul cel mai mare.

Profesorii organizatori mulţumim, pe această cale, doamnei doctor şcolar Carmen Cheslărean, Poliţiei Rutiere, Poliţiei Române reprezentată de Inspector de Poliţie Stanciu Christian-Leone, Direcţiei Judeţene de Tabere Sibiu şi, nu în ultimul rând, Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, fără de care nu s-ar fi desfăşurat totul în condiţii foarte bune.
De asemenea dorim tuturor elevilor şi colegilor profesori un an şcolar bun, plin de succese!


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav