Demonstratii cu monster truck la Sibiu E-mail
monster truck Cauciucuri uriaşe contra unor biete maşini obişnuite, zdrobite pur şi simplu din plăcerea de a le vedea cum devin, în câteva minute bucăţi inutile de fier - o scurtă descriere a demonstrațiilor care vor avea loc la Sibiu în acest weekend.

De vineri până duminică, de la ora 19.30, două mașini cocoțate pe imense cauciucuri vor sălta sprințar peste rablele devenite ”victime”. Monster Truck este un „sport“ care a luat naştere în SUA. Primele astfel de vehicule, au fost produse de americani în anii ’70, la început ca un exerciţiu de imaginaţie, în ideea de a vedea cât de mare poate sa ajungă o maşină normală, dacă este „accesorizată”. În curând posesorii unor astfel de „giganţi motorizaţi” au început să se întâlnească şi au transforma aceste întruniri restranse, în show-uri cu fani, cluburi şi organizaţii.

Unul dintre cei care şi-au folosit, pentru prima data, creaţia şi a trecut peste mai multe epave de maşini, a fost Bob Chandler. Camioneta cu roţi uriaşe a lui Bob a primit numele de Bigfoot, iar acest nume a rămas o emblemă în lumea Monster Trucks.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav