Despres devansat de Galindo dupa a doua zi in munti E-mail
Despres devansat Cea de a doua zi în munţi a schimbat clasamentul maniacilor pe motoare, la Red Bull Romaniacs. Dacă după prima zi, Cyril Despres era pe primul loc, după a doua zi, catalanul Xavier Galindo a reuşit să fie cel mai bun.

Cu doua zile inainte de marele finiş, Xavier Galindo conduce în clasamentul general, fiind la câteva secunde de Cyril Despres şi Andreas Lettenblichler. Practic, în clasamentul general al clasei Pro, primii trei rideri sunt în acelasi minut: Xavier Galindo11.45.23, Andreas Lettenblicher 11.45.46 şi Cyril Despres, care a parcurs traseul primelor doua zile în 11.45.47.

Astăzi, marţi, 18 august, în cea de a treia zi de concurs, concurenţi vor parcurge traseul de la Petroşani la Sibiu. Cei de la clasa Profi vor parcurge 200 de kilometrii, 155 fiind lungimea probei.

Echipa franco-română formată din Romeo Dunca şi Francois Vulliet, a terminat ziua doi pe locul doi şi se află, pentru moment, pe locul trei, în clasamentul general.

Mani Gyenes a avut cel de a-l treilea timp în proba doi, însă se află pe locul doi în clasamentul general de la Experţi Single, având mari şanse să rămână pe podium până la final.

La Hobby, Paul Fraţilă, omul care a terminat pe al doilea loc Prologul Red Bull Romaniacs 2009, a încheiat cu al patrulea timp ziua, însă se află pe doi la general, deşi concurează cu mari dureri de spate având câteva coaste fisurate.

Cea de a treia zi a Red Bull Romaniacs 2009 va readuce raliul în Sibiu, concurenţii de la Profi având de parcurs 155 de km, Experţii 154 km şi Hobby 135 km.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav