Din 15 septembrie se dau banii pentru Casa Verde E-mail

bani casa verde Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, prezent la Sibiu, luni, la deschiderea Conferinţei Europene de Meteorologie şi Hidrologie Radar - ERAD 2010, a declarat că din 15 septembrie vor începe decontările pentru cererile de finanţare prin programul Casa Verde. „Am finalizat analiza a 2.000 de dosare, din cele 8800 şi îmi pare bine că judeţele din Ardeal sunt pe primele zece locuri din ţară. Şi judeţul Sibiu stă destul de bine.

 

Deja avem în judeţul Argeş şi prima decontare, o centrală termică bazată pe panouri solare. Sper că vom fi foarte operativi, programul a început la 1 iulie şi deja decontările le vom face din 15 septembrie, unde este cazul. Am pus zece oameni în plus să se ocupe de analiza dosarelor pentru a urgenta lucrurile", a declarat Borbely.  

 

Bugetul alocat pentru judeţul Sibiu este de peste 2,1 milioane de lei. Din aceşti bani se pot acorda subvenţii pentru instalarea panourilor solare de până la 6000 de lei, instalarea pompelor de caldura de până la 8000 de lei şi instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, de până la 6000 de lei. Aproximativ 200 de sibieni depuseseră, până la începutul lunii august, cereri de finanţare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav