Din 28 noiembrie poftiti la targ E-mail
Targul de craciun Sibiul intră în atmosfera sărbăzorilor de iarnă de la sfârşitul lunii noiembrie. Târgul de Crăciun va începe în data de 28 noiembrie şi se va încheia în 3 ianuarie 2010. Deschiderea oficială va avea loc de la ora 19, cu un concert de iarnă susţinut de Andra.

Programul încă nu este finalizat sută la sută, însă au fost stabilite câteva detalii. Astfel, ziua de 4 decembrie este destinată persoanelor cu dizabilităţi, programul artistic fiind strâns legat de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi care se sărbătoreşte la 3 decembrie. În 5 decembrie, va avea loc Festivalul de Datini si Obiceiuri, organizat de Muzeul ASTRA, iar 6 decembrie, copiii sunt invitaţi să urmărească un spectacol cu magicianul Marian Râlea. Din programul evenimentului nu lipsesc nici concertele, stabilite, deocamdată, pentru zilele de 13, 18, 20 şi 22 decembrie. Sibienii sunt invitaţi să asculte Paula Seling, Acapella, Ducu Berţi şi Florin Săsărman şi o reprezentaţie a Asociaţiei Corale "Sanctus Pro Deo".

Mai multe coruri s-au înscris, deja, să concerteze pe scena Târgului de Crăciun şi încă o mai pot face, pe site-ul www.targuldecraciun.ro. Anul acesta, şi şcolile şi grădiniţele pot susţine serbări sau concerte, gratuit, pe scena din Piaţa Mare.

Lucrările de amenajare a Târgului vor începe în data de 9 noiembrie. Cele 70 de căsuţe din lemn, destinate vânzorii de produse specifice sărbătorilor de iarnă, au fost în mare parte rezervate. În mijlocul mini-orăşelului va fi instalat un parc de disctraţii pentru cei mici.

Cea de a treia ediţie a Târgului de Crăciun este organizată de primăria sibiană, împreună cu Fundaţia Austria Pro România şi cu sprijinul Ambasadei Austriei.

Târg de handmade, în Turnul Sfatului

Cei care iubesc lucruşoarele făcute manual, sunt aşteptaţi la târgul de handmade "Art Boutique". Acesta va avea loc în perioada 4-6 decembrie, în buricul oraşului, anume în Turnul Sfatului. Artiştii interesaţi pot lua legătura cu organizatorii, www.cemerita.blogspot.com şi www.diana-ribana.blogspot.com. Locurile comercianţilor vor fi limitate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav