Directoarea Liceului Textil ~ Maine cursurile se vor desfasura in mod obisnuit E-mail
eleva cu gripa Deşi o elevă a Colegiului Tehnic Textil Sibiu a fost confirmată cu gripă nouă, conducerea şcolii spune că mâine cursurile se vor desfăşura în mod normal.

Eleva Colegiului Tehnic Textil reprezintă primul caz de gripă porcină confirmat în judeţul Sibiu în rândul elevilor. Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate în decursul zilei de astăzi în judeţul nostru.

Cu toate acestea conducerea şcolii sibiene spune că nu a primit nicio înştiinţare oficială din partea Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu şi că nu va lua decât măsurile care se impun şi care au fost luate şi până acum, dar că nu va închide şcoala.

„Noi până la această oră nu avem cunoştiinţă de vreun caz de gripă porcină în şcoala noastră. Mâine cursurile se vor desfăşura în mod obişnuit, ca şi până acum. Vom lua măsuri, dar cele prevăzute de Ministerul Sănătăţii. În plus, noi facem zilnic triajul elevilor şi dacă există simtome sau suspiciuni îi trimitem la medicul de familie sau la cabinetul medical de la şcoală”, a declarat în urmă cu câteva minute directoarea şcolii, Mara Olimpia Ionescu.

Potrivit Ministerului Sănătăţii astăzi au fost înregistrate noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, în Bacău (13), Bihor (3), Botoşani şi Vrancea (4), Braşov, Sibiu şi Ilfov (3), Călăraşi (6), Cluj (10), Dâmboviţa (8), Dolj (12), Galaţi (4), Giurgiu, Suceava şi Neamţ (3), Harghita (5), Hunedoara, Sălaj, Mureş, Teleorman, Timiş şi Tulcea (1), Iaşi (7) şi Bucureşti (35).

Tot astăzi era încă închis din cauza gripei noi Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Vrancea.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav