Director din Primaria Cisnadie exclus din PSD si parat la DNA E-mail
Director de primarie Organizaţia PSD din Cisnădie anunţă excluderea unui director din primăria din localitate, Ciprian Rusu, datorită gravelor prejudicii de imagine, pe care “le-ar putea aduce” partidului, activitatea acestuia. PSD ia măsuri înainte ca un scandal să explodeze la Cisnădie, din cauza modului în care au fost aplicate legile fondului funciar şi vândute terenurile statului şi ale oraşului.

În plus, reprezentanţii organizaţiei locale declară că se vor adresa inclusiv Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Alba Iulia, pentru a începe cercetările în aceste cazuri.

Decizia de excludere a lui Rusu din partid, luată în şedinţa extraordinară din 5 septembrie, este motivată de faptul că Rusu a obţinut câteva hectare de teren în livada din Cisnădie. “Mai mult, din informaţiile care circulă în oraş, acest teren urmează să fie împărţit, după punerea în posesie, între cei din conducerea primăriei, care au făcut posibilă această restituire”, se arată într-un comunicat de presă emis de organizaţia locală PSD.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav