Director medical nou la Spitalul Judetean E-mail
Director medical nou la Spitalul Judeţean Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are un nou director medical interimar. Doctorul Radu Chicea a fost numit în acestă funcţie prin Ordin al Ministrului Sănătăţii Publice nr 1265/2009.

Noul director medical are 44 de ani, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca, din anul 1996 îşi desfăsoară activitatea în cadrul Clinicii Obstetrică –Ginecologie a spitalului, din anul 2000 este medic primar, iar din anul 2004 este doctor în ştiinţe medicale. În 2008, dr. Radu Chicea a fost ales preşedinte al Colegiului Medicilor Sibiu.

Tot prin ordine ale Ministrului Sănătăţii Publice au fost numiţi în funcţiile de director administrativ interimar, ec. Constantin Ciobotaru şi director financiar – contabil interimar, ec. Horaţiu Cojocaru. Cei doi directori au deţinut mai multe funcţii de conducere atât în instituţii publice, cât şi private.(foto: ştirilocale.ro).

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav