Dispar directori de scoli E-mail
dispar-directori Cinci unităţi de învăţământ din judeţ îşi vor pierde personalitatea juridică, din toamna acestui an. Acestea au mai puţin de 200 de copii, în cazul şcolilor, şi mai puţin de 100, la grădiniţe, şi se vor transforma din unităţi de învăţământ de-sine-stătătoare în structuri ale altor unităţi. Vechea şcoală sau grădiniţă va avea, în urma pierderii personalităţii juridice, acelaşi director ca şi unitatea de învăţământ a cărei structură devine.

Cinci în judeţ

Până în prezent, în cazul a cinci unităţi de învăţământ din judeţ, exceptând municipiul Sibiu, este clară transformarea în structuri, din toamna acestui an. Potrivit lui Constantin Gorun, inspector şcolar general, este vorba despre Şcoala Generală din Apoldu de Sus, care devine structură a Grupului Şcolar "Ilie Măcelaru" din Miercurea Sibiului, Grădiniţa din Cristian, care devine structură a şcolii din localitate, Şcoala Generală din Tălmăcel, care va fi structură a Şcolii Generale din Tălmaciu, Şcoala Generală din Alămor care devine structură a Şcolii Generale din Loamneş şi Şcoala Generală din Arpaşu de Sus care se va transforma în structură a Şcolii din Arpaşu de Jos. Pentru cele cinci, discuţiile privind modificările din toamnă au fost deja finalizate cu primăriile. Discuţiile cu alte Primării din judeţ unde sunt probleme, cum ar fi cele din Cisnădie şi Roşia, vor continua în perioada următoare.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav