Distractia de pe lacul din Zoo scoasa la licitatie E-mail
distractia de pe lac Primăria Sibiu va externaliza activitatea de agrement de pe lacul din incinta Grădinii Zoologice.

Concesiunea va fi realizată în urma unei licitaţii publice, iar contractul va fi semnat pe perioada unui an, cu posibilitatea de prelungire a contractului cu încă şase luni. În momentul de faţă, pe cele 4,4 hectare luciu de apă, Grădina Zoologică are 12 bărci şi zece hidrobiciclete. Redevenţa minimă anuală va fi de 90.744 de lei (echivalentul încasărilor din 2009). Reprezentanţii Gărdinii Zoologice susţin că externalizarea activităţii de agrement se impune pentru "deblocarea angajaţilor ocupaţi cu închirierea ambarcaţiunilor în favoarea activităţilor curente de îngrijire a animalelor".

Anul trecut, bărcile şi hidrobicicletele au fost închiriate de 9.448 de ori, pe parcursul a şapte luni. Cei care vor concesiona activitatea de agrement sunt obligaţi să nu utilizeze lacul pentru pescuit sau înot, să nu amenajeze alt debarcader, dar să întreţină, pe cheltuiala sa, ambarcaţiunile. Programul de agrement va fi între 9 şi 20, zilnic, iar tariful maxim practicat poate fi de 15 lei pe barcă (faţă de zece lei în momentul de faţă).

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav