Distractie in scop umanitar la primul Twestival sibian E-mail
Distractie in scop umanitar Clubul Oxigen va găzdui vineri, 11 septembrie, primul Twestival din Sibiu ce va avea ca scop strângerea de fonduri pentru organizaţia nonprofit „Prietenii berzelor” din Cristian.

Cei care vor alege vineri seara să se distreze în clubul Oxigen vor contribui la strângerea de fonduri pentru organizaţia „Prietenii berzelor” din Cristian. Banii plătiţi pe biletul de intrare, 15 lei, alături de cei strânşi din vânzarea biletelor de tombolă, 5 lei, împreună cu sumele de bani oferite de sponsorii evenimentului, vor fi folosiţi pentru sprijinirea acţiunilor demarate de oganizaţia „Prietenii berzelor” din localitatea Cristian, judeţul Sibiu.

Câştigătorul tombolei va avea ocazia ca, împreună cu alţi patru prieteni, să se distreze la o partidă de Paintball. Cei care nu vor reuşi să câştige premiul cel mare, vor primi tichete de 40 de lei la unul dintre restaurantee partenere şi multe alte premii.

Evenimentul se va desfăşura în clubul Oxigen, de la ora 19, la ora 24.

Banii strânşi vor fi folosiţi la construirea unui adăpost pentru berze, la marginea Cristianului, proiect susţinut şi de primăria localităţii. „Adăpostul înseamnă ajutorarea berzelor cu probleme, înseamnă implicarea copiilor din judeţ în proiecte educative valoroase, precum şi includerea Cristianului în circuitul turistic şi deschiderea, în cele din urmă, a judeţului nostru spre protecţia naturii, spre educaţie, spre valoare şi spre copil, căci fiecare barză înseamnă un copil adus în zbor într-un colţ de rai”, spun reprezentanţii organizaţiei.

Potrivit organizatorilor, activitatea se încadrează într-o serie de evenimente desfăşurate simultan la nivel mondial, în perioada 10 –13 septembrie 2009, pentru strângerea de fonduri şi susţinerea proiectelor locale ale organizaţiilor. Anul acesta, Sibiul a fost ales, alături de Bucureşti, pentru a reprezenta România.

Prietenii Berzelor este o organizaţie nonprofit din Cristian, care se ocupă de protejarea Berzei Albe, dar şi de protecţia mediului şi proiecte educative. Datorită lor, până în acest moment, în Capitala Berzelor din România au fost amplasate cuiburi special amenajate care au dus în ultimii doi ani la creşterea populaţiei de berze care vin în această zonă. Copiii de la şcoala şi grădiniţa din Cristian dar şi de la alte instituţii şcolare din Sibiu formează prietenii berzelor şi se implică activ în protejarea mediului, a faunei şi a florei, descoperă cum să respecte natura şi, implicit, cum să se respecte pe ei înşişi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav